Träning och hälsa

Träning & Hälsa i vackra miljöer

18 april, 2017

Tycker du om att träna utomhus? Då är ett hett tips att bege sig till en annan stad, eller till och med ett annat land, på en träningsresa. Den här typen av träningsäventyr har blivit allt mer populär de senaste åren. Vart du väljer att åka på din träningsresa beror på vilken sorts träning du tycker bäst om, men välj med fördel ett resmål som har många vackra miljöer att träna i. Samla till exempel ihop ett kompisgäng och bege er iväg på en träningsresa till vackra Narvik i Norge!

Träna i fjällmiljö i Narvik

Narvik ligger i Norge och är känt för sina fjäll- och bergsmiljöer. Hit åker många för att till exempel åka skidor, men också för att vandra i fjällen eller klättra i bergen. Narviks vackra miljö bjuder helt enkelt in till en rad olika träningsformer. Uppe på fjället har du dessutom en vacker utsikt över staden, och reser du dit under senhösten, vintern eller den tidiga våren är chanserna för att få se norrsken stora. Att Narvik ligger i Norge är en fördel för dig som inte vill åka allt för långt. res med SJ till Narvik – det är förmodligen det smidigaste alternativet om du inte väljer att ta bilen dit.

Annat att göra i Narvik

Att åka iväg på en träningssemester är ett bra sätt att ladda om batterierna på, och kanske samtidigt testa på nya träningsformer. I Narvik kan du till exempel springa eller vandra i den vackra naturen, klättra i berg eller åka skidor. När du ändå är iväg på en träningsresa kan du passa på att göra annat på platsen du besöker. Hitta till exempel mysiga caféer och lunchställen, eller varför inte komplettera träningen med en härlig spakväll? narvik.se ger massor av tips på vad du kan göra i staden. Här finns till exempel museer och utflykter så som valsafari att välja bland.